EN

Gjithmonë aty për ju

Screening & larje

shtëpi / PRODUKT / Screening & larje

  • /img / vibrating_screen.png

seri YK vibruese ekran

YK ose seri YA Qarkorja vibruese ekranet janë përdorur gjerësisht në sieving materiale të ndryshme madhësive, dhe përdoret edhe si një makinë të notimit në salcë qymyr, material ndërtimor, elektrike dhe industri kimike.

madhësia input 0-400mm
kapacitet 10-650TPH
përpunimit material: granit, mermer, basalt, gur gëlqeror, kuarc, guralec, ore bakër, mineral hekuri, qymyrit dhe kështu me radhë
Përshkrim

Vibruese ekran janë përdorur për materiale të veçantë në madhësive të ndryshme për përpunim të mëtejshëm. Materiali është dorëzuar mbi sipërfaqen e ekranit ku ajo është zhvendosur duke u vibrated dhe të mbështjellë me një qarkore Screen motion.The PYM Vibrating ka fituar emrin e saj nga lëvizje të gjatë gjysmërrethor që e bën këtë një makinë e shumicës harton efikase deri më sot.

parimi i punës

Një ekran vibruese kryesisht përbëhet nga kuti ekranit, rrjetë ekran, vibrator, fikje pajisjen pranveror, shasi dhe komponentëve të tjerë. Nxitur nga motori dhe V-rrip, blloku i çuditshëm i ekranit vibruese do të rrotullohen me një shpejtësi të lartë, i cili ushtron forcë të fortë centrifugale inerci për të stimuluar kuti ekran të lëvizin në një lëvizje rrethore brenda amplitudës specifike. Gjatë operacionit, Materialet në sipërfaqen e ekranit prirur janë nënshtruar impulsit transmetuar nga kutia ekran në mënyrë që ata janë vënë në një lëvizje të vazhdueshme hedhur, në këtë periudhë, grimcat më të vogla se sa madhësia rrjetë janë sieved jashtë dhe të ndarë në madhësive të ndryshme.

Advantage produkt

1.Struktura firma
2.forcë e fuqishme vibruese
3.shqyrtimit Efikasitet të lartë
4.Lower vibruese zhurma
5.I përshtatshëm për të ruajtur

Parametrat teknike

model

kuvertë Screen

madhësia Max.feed
(mm)

kapacitet   (t / h)

fuqia motorike
 (kw)

dimension
(L×W×H)
(mm)

peshë
(t)

2YA1230

2

200

10-90

5.5

3502×2127×1868

2.34

3YA1230

3

200

30-90

7.5

3538×2168×2245

3.05

2YA1548

2

200

50-190

15

5745×2573×3367

5.5

3YA1548

3

200

50-200

15

5909×2573×3367

6.08

4YA1548

4

200

50-200

18.5

5909×2573×3845

6.75

2YA1860

2

200

50-280

18.5

6965×2971×3276

7.2

3YA1860

3

200

50-300

18.5

7129×2971×3744

7.7

4YK1860

4

400

80-320

22

6417×3439×4276

8.2

2YK2160

2

400

100-330

30

7005×3470×3654

7.5

3YK2160

3

400

100-380

45

7172×3528×4133

8.2

4YK2160

4

400

120-430

45

7326×3545×4523

10.3

2YK2460

2

400

100-380

37

7010×3796×3654

8.5

3YK2460

3

400

160-450

45

7176×3816×4133

9.2

4YK2460

4

400

160-450

55

7328×3896×4523

12

2YK3070

2

400

150-600

2*18.5

7970×4465×4764

15

3YK3070

3

400

150-650

2*22

8225×4582×4822

16

4YK3070

4

400

150-650

2*22

8110×4662×5310

17


Na kontaktoni
prapa
më i lartë
afër