EN

Gjithmonë aty për ju

dërrmues Pajisje

shtëpi / PRODUKT / dërrmues Pajisje

  • /img / vsi_series_sand_making_machine.png

VSI Series Sand Making Machine

VSI Series Sand Making Machines janë polic për rërë-marrjes dhe formimin e zhvilluar në bazë të teknologjisë nga METSO. Kjo është një makinë të shkëlqyer në tregues të ndryshme teknike të tilla si siguria, kapacitet, raporti produkt, klasifikim produkt, formë produkt dhe veshin pjesë e kostos.

Përshkrim

VSI Series Sand Making Machine është quajtur edhe VSI bosht vertikal polic ndikim, ajo është përdorur gjerësisht në ndërtim, ores industriale, ores metalike dhe industritë materiale riciklimit dhe mund të përdoret për dërrmuese të mesme të vështirë dhe materialet shtesë të vështirë.

parimi i punës

crushers vsi përdorin një qasje të ndryshme që përfshin një rotor me shpejtësi të lartë me këshilla rezistente veshin dhe një dhomë dërrmuese projektuar për të \ 'hedhin \' shkëmbi kundër. Të crushers vsi shfrytëzojë shpejtësinë dhe jo forcë sipërfaqe si forca mbizotëruese për të thyer shkëmb. Në gjendjen e tij natyrore, shkëmb ka një sipërfaqe të dehur dhe të pabarabartë. Aplikimi forcë sipërfaqe (presion) rezulton në grimca paparashikueshme dhe në mënyrë tipike jo-kubik rezultojnë.

Advantage produkt

1. E pajisur me pajisje të mjaftueshme të sigurisë dhe mekanizmave të përshtatshëm, të cilat në masë të madhe të përmirësuar sigurinë dhe komoditetin e operacionit

2. E pajisur me të markave ndërkombëtarisht i njohur për pjesët kritike si duke mbajtur dhe motor, të cilat në masë të madhe të përmirësuar stabilitetin dhe performancën e pajisjeve.

3. Kapaciteti i lartë dhe formë më të mirë të produktit

4. Dy dhomat për zgjedhjen sipas pronat e materialit

5. Kursim energjie, me kosto efektive dhe mjedisi miqësor

Parametrat teknike

model

madhësia Max.feed
  (mm)

kapacitet
(t / h)

rotor shpejtësi (r / min) 

fuqia motorike
(kw)

dimension
(L×W×H)
(mm)

VSI10 R260

40

144-220   

 (-5mm,20%-50%)

1230-1470

264

5101×3090×2944

VSI10 A260

40

144-220   

 (-5mm,25%-55%)

1230-1470

264

5101×3090×2944

VSI10 R320

40

175-265   

 (-5mm,20%-50%)

1230-1470

320

5101×3090×2944

VSI10 A320

40

175-265   

 (-5mm,25%-55%)

1230-1470

320

5101×3090×2944

VSI10 R400

40

220-330   

 (-5mm,20%-50%)

1160-1340

400

5569×3207×3061

VSI10 A400

40

220-330  

  (-5mm,25%-55%)

1160-1340

400

5569×3207×3061

VSI10 R500

40

275-415   

 (-5mm,20%-50%)

1160-1340

500

5569×3207×3061

VSI10 A500

40

274-415   

 (-5mm,25%-55%)

1160-1340

500

5569×3207×3061

Na kontaktoni
prapa
më i lartë
afër