EN

Gjithmonë aty për ju

ushqim & përcjellë

shtëpi / PRODUKT / ushqim & përcjellë

  • /img / vibrating_feeder.png

Vibrating ushqyes

PRODHIME vibruese janë aplikuar në përgjithësi përpara polic nofulla për të ushqyerit e materialit në mënyrë të vazhdueshme dhe të njëtrajtshme, bare thinjur mund të ndajë rërë dhe tokës kryesisht.

madhësia input: 0-800mm
kapacitet: 40-600TPH
material:  granit, mermer, basalt, gur gëlqeror, kuarc, guralec, ore bakër, mineral hekuri dhe kështu me radhë
Përshkrim

PRODHIME vibruese janë aplikuar në përgjithësi për të ushqyerit materiale të vazhdueshme dhe në mënyrë uniforme për polic, Normalisht daljet janë të dizajnuara me të thinjur cilat kanë kokërrizave kryesor i materialit, balta hequr dhe papastërtitë, dhe për të siguruar fabrikë dërrmuese më ekonomike dhe më e arsyeshme. Ka tre seri për zgjedhje varet nga kushtet e punës dhe kapacitetit, ata janë seri GZD, seri ZSW dhe seri GZZ.

parimi i punës

Një ushqyes vibruese është një instrument që përdor dridhje të "ushqim" material me një proces apo makine. Vibruese ushqyes përdor si dridhje dhe gravitetit të materialit masë. Graviteti është përdorur për të përcaktuar drejtimin, ose poshtë, ose poshtë dhe në një anë, dhe pastaj dridhje është përdorur për të lëvizur materialin. Ata janë përdorur kryesisht për të transportuar një numër të madh të gurëve dhe shkëmbinjve.

Advantage produkt

1.ushqim edhe
2.Struktura e fortë
3.zhurmë të ulët, në temperaturë të ulët vaj
4.vaj Filtered lubrifikim
5.Speed ​​mund të rregullohen duke shtuar frekuencë converter
6.mirëmbajtjen e lehtë

Parametrat teknike

model

madhësia Max.feed
(mm)

kapacitet
(t / h)

Çuditshëm bosht Rotate (r / min)

fuqia motorike
 (kw)

dimension
(L×W×H)
(mm)

peshë
(t)

GZD-300×90

425

40-100

 

2×2.2

3307×1430×1450

2.55

GZD-380×96

550

80-150

 

2×(3-3.7)

3870×1860×1190

3.24

2GZD-380×96

550

80-160

 

2×5.5

3870×1500×1200

3.8

GZZ-490×110

630

150-250

500-800

18.5

4900×1660×1420

5

GZZ-600×120

750

190-280

500-900

22

5950×1760×1420

6.6

ZSW-380×96

550

80-150

500-720

11

3882×1700×1350

4.36

ZSW-490×110

630

120-280

500-800

15

4957×1850×1350

5.3

ZSW-590×110

700

200-350

500-800

22

6000×1840×1400

6.3

ZSW-600×130

750

400-560

500-800

22

6082×2000×1450

7.8


Na kontaktoni
prapa
më i lartë
afër