EN

Gjithmonë aty për ju

ekzaminim & larje

shtëpi / PRODUKT / ekzaminim & larje

dërrmues Pajisje

PYM mund të ofrojmë makina të tilla themelore dërrmuese si polic nofulla, polic ndikim, polic kon, crusher rul, polic çekan dhe rërë duke e bërë makinë. deri tani, ne kemi zhvilluar një duzinë seri të cilat përfshijnë mbi 100 modele makinë që mund të krahasohen lirisht në mënyrë që të plotësojnë kërkesat e ndryshme për gurore dhe minierave industri.

Pajisje bluarje

Ne kemi lloje të ndryshme të mulli bluarje, nga pluhur i trashë në pluhur ultrafine. Prodhimet tona janë përdorur gjerësisht në industrinë e minierave, Materiale Ndertimi, kimike, metalurgji, transport, inxhinieri hidraulike dhe kështu me radhë.

ushqim & përcjellë

ushqim & pajisjet përcjellë janë pajisjet ndihmëse për uzinën Stone dërrmues, rërë bërë bimore dhe pluhur bërë bimore. Ata mund të garantojë materialin e përpunimit të përcjellë në mënyrë uniforme në mes të makinave kryesore.

ekzaminim & larje

ekzaminim & pajisje larëse janë pajisjet ndihmëse në të gjithë Stone dërrmues bimore dhe rërë duke e bërë bimore. pajisjet e shqyrtimit mund sitë produktet finale në madhësi të ndryshme kërkuar. Dhe Sand larja bimore është shumë e nevojshme për të bërë rërë të pastër në një fabrikë rërë duke e bërë.

pjesë ndërrimi

Klientët mund të merrni pjesë këmbimi me cilësi të lartë nga PYM në kosto të ulët për jetën. PYM është gjithmonë duke u përpjekur për të shkurtuar kohën e dhënë e pjesëve të këmbimit për klientët tanë

prapa
më i lartë
afër