EN

Gjithmonë aty për ju

ushqim & përcjellë

shtëpi / PRODUKT / ushqim & përcjellë

  • /img / mobile_belt_conveyor.jpg

Mobile rrip transportieri

rrip transportieri Mobile janë zhvilluar që të shkojë me bimë tonë celular polic, e cila është e lehtë për të instaluar dhe të transportit.

madhësia input 0-300mm
kapacitet: 50-600TPH
material:  granit, mermer, basalt, gur gëlqeror, kuarc, guralec, ore bakër, mineral hekuri dhe kështu me radhë
Përshkrim

Celular Brez transportues miraton C-lloj çeliku si rrezes kryesore. Ajo merr struktura modulare dhe përdor optimizuar headstock dhe tailstock. Ajo është e pajisur me përmbyset V-tipit këmbët rregullueshme mbështetëse. E gjithë Makinë është e qëndrueshme dhe kompakt dhe mund të instalohet lehtë. Kjo është një përmirësimin ideal dhe zëvendësim produkt i transportues rrip tradicionale.

parimi i punës

Rrip ynë Mobile transportues përdor një rrip të përcjellë për të mbajtur dhe të transportit materialeve. Rripin bartur erërat rreth daulles transmetimit dhe daulles tension të formojnë një rrip lak. pjesën e sipërme dhe të poshtme janë të mbështetura nga një rul bartës të cilat mund të kufizojnë epem devijim e brezit përcjellë. Pajisja Tensioni ofron tensionin e nevojshëm për funksionimin normal të brezit përcjellë. Gjatë operacionit, pajisja makinë drejton daulle transmisionit, dhe pastaj rrip përcjellë fillon duke punuar në bazë të fërkimit midis daulle transmetimit dhe rrip përcjellë. Kur rrip përcjellë është i rrjedhshëm, Materialet në rrip mund të lëvizin me të së bashku në këtë mënyrë.

Advantage produkt

1, dizajn modular, punën e qëndrueshme

2. Adjustable hapur nga jashtë këmbën ulje, më shumë struktura të qëndrueshme dhe instalimi më i përshtatshëm

3. Conenient të transportit

Parametrat teknike

gjerësia rrip(mm)

Gjatësia transportues(m)/fuqia motorike(kw)

kapacitet   (t / h)

rrip shpejtësi
(Znj)

ⅰ(L / kW)

ⅱ(L / kW)

ⅲ(L / kW)

400

≤12/1.5

12-20/2.2-4

20-25/3.5-7.5

40-80

1.3-1.6

500

≤12/3

12-20/4-5.5

20-30/5.5-7.5

80-190

1.3-1.6

650

≤12/4

12-20/5.5

20-30/7.5-11

130-320

1.3-1.6

800

≤6/4

6-15/5.5

15-30/7.5-15

280-550

1.3-1.6

1000

≤10/5.5

10-20/7.5-11

20-40/11-12

440-850

1.3-2

1200

≤10/7.5

12-20/11

20-40/15-30

660-1200

1.3-2

Na kontaktoni
prapa
më i lartë
afër