EN

Gjithmonë aty për ju

dërrmues Pajisje

shtëpi / PRODUKT / dërrmues Pajisje

  • /img / hydraulic_jaw_crusher.png

Hidraulike Jaw polic

Krahasimi me polic nofulla tradicionale,ajo ka tiparet e kapacitet më të madh, Dizajni automatike hidraulike, përshtatjet përshtatshëm, operacione të thjeshta.

Size input: 0-1020mm
kapacitet: 0.6-1000TPH
material: granit, mermer, basalt, gur gëlqeror, kuarc, guralec, ore bakër, mineral hekuri
Përshkrim

Euro-style polic nofulla është një polic i ri të tipit nofulla thithjen e teknologjisë së përparuar botërore, projektuar në bazë të përdoruesit’ reagime nga fusha dhe tonë 20 vjet përvojë prodhimit.

parimi i punës

Një polic nofulla përdor forcë compressive për thyerjen e grimcës. Ky presion mekanik është arritur nga dy nofullat e polic nga të cilët njëri është i fiksuar ndërsa reciprocates tjera. Një nofull crusher përbëhet nga një grup i nofullat vertikale, një nofulla është mbajtur stacionare dhe është quajtur një nofull të caktuar, ndërsa nofulla tjetri quhet një nofulla luajtshme, lëviz mbrapa dhe me radhë në lidhje me atë, nga një cam ose Pitman mekanizmi, duke vepruar si një levë klasës II ose një Arrëthyesi, për të shtypur gur të madh në copa të vogla.

Advantage produkt

1.Struktura e fortë dhe të besueshëm.

2.dërrmuese raport i lartë me kapacitet të madh të prodhimit.

3.Pykë rregullim vendosjen dizajn e cila lejon për prodhimin e materialit madhësi të ndryshme.

4.V-formë të projektimit lejon për të ushqyerit e vëllime pjesa më e madhe e materialit të mëdha me madhësi në zgavrën dërrmuese ku nuk ka zona të vdekura, duke e bërë këtë makinë shumë produktiv dhe shumë efikase.

5.Sistemi vajosje - sigurt dhe të besueshëm, lehtë për të ruajtur.

6.Mund të përdoret në llojin stacionare ose gjysmë-celular.

7.Bosht i çuditshëm është i pajisur me katër kushineta,dy në secilën anë,S i cili zgjat jetën shërbimit.

Parametrat teknike

model  

Max ushqyerit madhësi (mm)  

Min madhësi shkarkimi (mm)  

pushtet (kw)  

dërrmues kapacitetit (t / h)  

Fundi madhësia e hapjes shkarkimit (mm)  

10

15

25

30

40

50

60

70

80

100

125

150

200

225

250

300

HV04

400×600

50

37

 

 

 

 

 

26

 

38

45

60

75

 

 

 

 

 

HV05

500×700

50

55

 

 

 

 

 

40

 

60

70

90

112

130

 

 

 

 

HV0509

500×900

50

75

 

 

 

 

 

45

 

72

85

100

130

 

 

 

 

 

HV06

600×900

80

75

 

 

 

 

 

 

 

 

105

130

160

182

 

 

 

 

HV08

750×1060

100

110

 

 

 

 

 

 

 

 

 

180

210

237

294

 

 

 

HV09

900×1200

100

160

 

 

 

 

 

 

 

 

 

210

250

280

320

350

 

 

HV10

1000×1200

125

200

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

265

302

370

402

 

 

HV0813

800×1350

100

220

 

 

 

 

 

 

 

 

 

250

300

340

420

450

 

 

HV1015

1000×1500

125

220

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

310

350

440

480

510

 

HV12

1200×1500

150

220

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

415

500

540

580

630

kërkesa elektrike

380 për 420V, AC(50/60Hz) ose sipas standardit lokal

Shkallë temperature

-50℃ 70 ℃ 

Sistemi lubricating

kontrollit Auto stacion të naftës vajosje, alert aksident

Sistemi dischargeable

Sistemi hidraulik

Përmbajtja Raw material ujë

≤20%

dizajni Type

Euro Lloji

Metoda Crush

Guri në gur dërrmuese

Na kontaktoni
prapa
më i lartë
afër