EN

Gjithmonë aty për ju

ushqim & përcjellë

shtëpi / PRODUKT / ushqim & përcjellë

  • /img / heavy_duty_apron_feeder.jpg

Rënda në detyrë platformës ushqyes

Detyrë e rëndë-platformë ushqyes mund të përdoret për drejtim horizontal ose të pjerrët nga depoja në polic, transportues apo punë të tjera ose transport të lirshme mekanike të gjitha llojet e pjesa më e madhe-si materiale.

Feeding madhësia 0-1800mm
kapacitet: 50-900TPH
material: 

qymyrguri, mineral metali hekuri, me ngjyra mineral metali, guralecë lumi, gur gëlqeror, dolomit, granit, rhyolite, diabaz, basalt etj.

Aplikacion:

përdorur gjerësisht në materialet e ndërtimit, metalurgji, minierave dhe industrive të tjera.

Përshkrim

ZBW rëndë seri platformë ushqyes është një lloj i ri i pajisjeve efikase përcjellë hulumtuar në mënyrë të pavarur dhe të aplikuar nga teknologjia moderne të përparuar të bazuar në përvojën e projektimit, prodhimit dhe shërbimit të pajisjeve të transportit për shumë vite. Pajisje është përdorur kryesisht nën silo dhe gyp me një presion të caktuar, dhe materialet e ndryshme të mëdha pjesa më e madhe janë uniforme dhe vazhdimisht përcolli dërrmuese të ndryshme, shqyrtimit dhe transportimin e pajisjeve në distancë të shkurtër, veçanërisht e përshtatshme për ushqimin e materialeve të trashë grimcuar dhe shpërndarjen e shkurtër distancë.

parimi i punës

detyrë e rëndë platformë procesit të punës ushqyes është se zinxhiri i pajisur pllaka serik është i shtyrë nga timon zinxhir. Ndërsa rrota zinxhiri është i shtyrë nga motor elektrik dhe reducer, pllaka do të zhvendoset në mënyrë blloqet janë ushqyer nga.

Advantage produkt

1.Pa probleme drejtimin dhe jetë të gjatë shërbimit

2. kapacitet super-të mëdha me kombinimin e pajisjeve polic

3. zhurmë të ulët dhe konsumi i energjisë

4. Mbështetja ngarkesa me ndikim të lartë ardhur nga forca e trupit

5.Të mirë performance të kondicionuar, ka shtyer fenomenin e materialeve

6.trupi Struktura nënshkrimin është i punësuar, pa ndotje

Parametrat teknike

model

width Plate(mm)

Qendra distancë e kokë dhe bisht timon(mm)

Feeding madhësia (mm)

kapacitet(t / h)

fuqia motorike(kw)

shpejtësi(Znj)

ZBW160-9

1600

9000

<800

27-270

30

0.01-0.07

ZBW180-8

1800

8000

<1000

<500

37

0.01-0.07

ZBW180-8.75

1800

8750

<1000

<500

37

0.01-0.07

ZBW180-9

1800

9000

<1000

<500

37

0.01-0.07

ZBW180-9.8

1800

9800

<1000

<500

37

0.01-0.07

ZBW180-10

1800

10000

<1000

<500

37

0.01-0.07

ZBW200-9.8

2000

9800

<1000

<500

37

0.01-0.07

ZBW220-10

2200

10000

<1200

<700

45

0.01-0.07

ZBW230-10

2300

10000

<1500

<800

45

0.01-0.07

ZBW240-10

2400

10000

<1600

<850

2*37

0.02-0.06

ZBW250-11.5

2500

11460

<1800

550-900

2*45

0.01-0.07

Na kontaktoni
prapa
më i lartë
afër