EN

Gjithmonë aty për ju

ushqim & përcjellë

shtëpi / PRODUKT / ushqim & përcjellë

  • /img / belt_conveyor-77.jpg

shirit transportieri

Rrip transportieri është përdorur për të përcjellë të gjitha llojet e materialeve në fabrikë dërrmuese, që të zvogëlojë koston përcjellë dhe i përshtatshëm për mirëmbajtjen e.

madhësia input: 0-500mm
kapacitet: 40-1200TPH
material: granit, mermer, basalt, gur gëlqeror, kuarc, guralec, ore bakër, mineral hekuri dhe çdo jo tjetri-material gërryes 
Përshkrim

Brez shiritat janë përdorur gjerësisht për të përcjellë të gjitha llojet e materialeve në minierë, Materiale ndërtimi, industria kimike, metalurgji dhe qymyr etj,. Ato mund të përdoren nën temperaturë të ambientit prej -20 ℃ - +40℃.

parimi i punës

rrip transportieri është një transportues i vazhdueshëm që përdor rrip transportieri si një tërheqje dhe të load-duke komponent. Erërat rrip transportieri rreth rul shtytëse dhe rollers ndryshme përmbysur, dhe pajisja tensioning është dhënë një forcë të duhur tensioning. Nën lëvizëse e pajisjes lëvizëse, fërkimi dhe tension midis rul dhe rripin transportues janë bërë. Rrip transportieri është i rrjedhshëm. Materiali është ushqyer vazhdimisht për rrip transportieri dhe u zhvendos bashkë me rrip transportieri për efekt të transportit materiale.

Advantage produkt

1.kapacitet të madh përcjellë, stabilitet të lartë
2.konsumit të ulët të energjisë dhe kosto operacion
3.Të aftë për të përcjellë lloje të ndryshme të materialeve
4.strukturë e thjeshtë dhe instalimi, mirëmbajtjen e përshtatshëm
5.Standardizimi i komponentëve të

Parametrat teknike

gjerësia rrip(mm)

Gjatësia transportues(m)/fuqia motorike(kw)

kapacitet   (t / h)

rrip shpejtësi
(Znj)

ⅰ(L / kW)

ⅱ(L / kW)

ⅲ(L / kW)

400

≤12/1.5

12-20/2.2-4

20-25/3.5-7.5

40-80

1.3-1.6

500

≤12/3

12-20/4-5.5

20-30/5.5-7.5

80-190

1.3-1.6

650

≤12/4

12-20/5.5

20-30/7.5-11

130-320

1.3-1.6

800

≤6/4

6-15/5.5

15-30/7.5-15

280-550

1.3-1.6

1000

≤10/5.5

10-20/7.5-11

20-40/11-12

440-850

1.3-2

1200

≤10/7.5

12-20/11

20-40/15-30

660-1200

1.3-2

Na kontaktoni
prapa
më i lartë
afër