EN

Gjithmonë aty për ju

RRETH NESH

shtëpi / RRETH NESH

Profili i kompanisë

Shanghai PeiYuan Machinery Co, Ltd, është një kompani të teknologjisë së lartë bazuar moderne e cila është e angazhuar profesionalisht në hulumtim, zhvillim, dhe prodhimin e dërrmues dhe shqyrtimit pajisje nga komponentët themelore deri për të përfunduar dërrmues qarqeve bimore për industritë e Karierave dhe Minierave.
 
PYM është gjithashtu një subcompany e LEIMENG Grupi që u themelua në 1986 ndërsa ajo fillimisht u përqëndrua në prodhimin dhe kërkimin e materialit veshin-rezistente. Tani kompania jonë grup mbulon një sipërfaqe prej 80,000 metra katrorë dhe tre fabrika, është e pajisur mirë me bimë modernizuar prerjes, dhe ka më shumë se 500 njerëzit që punojnë në bimët.
 
PYM ka Zyra Qendrore tonë dhe 2 Objektet e mëdha prodhuese në Shanghai, ku Teknikët tanë me përvojë dhe Projektimi Engineers janë të aftë për të analizuar nevojat e veçanta e klientit dhe dizajnimin konfigurimin më të përshtatshme bimëve për të kënaqur specifikimet e projekteve. veç, ne kemi agjencitë dhe distributorships në shumë vende të botës që mund të ofrojnë shërbimin pas shitjes, pjesë këmbimi të mbështetur dhe për të kënaqur nevojat e veçanta të konsumatorëve.
 
Ka shumë bimë PYM aktualisht punojnë jashtë shtetit në vende të tilla si Afrika, Azia Juglindore, Mid Lindore dhe Amerika e Jugut etj, ku bazën tonë të konsumatorëve kanë shprehur vlerësimin për efikasitetin e pajisjeve dhe besueshmërinë. Këtu në Kinë PYM ka arritur statusin e lartë për t'u bërë një nga prodhuesit kryesor të Kinës dhe eksportues i Gurore dhe Minierave pajisje.
 
PYM burime vetëm notat e cilësisë më të lartë të çelikut për prodhimin e pajisjeve tona, dhe ne i përdorim vetëm kombinimet më të mira të metaleve dhe komponentëve kur marrin pjesë këmbimi tonë dhe veshin pjesë aktrime. Në këtë mënyrë, PYM mund të siguroj klientët tanë që të gjitha produktet tona të përmbushur standardet më të larta botërore.
 
Në PYM ne krenohemi në shërbimin tonë të konsumatorëve, dhe ne ofrojmë Ekipi ynë i stafit të specializuar dhe me përvojë për të ndihmuar klientët tanë në çdo mënyrë për të arritur kapacitetet e prodhimit që projektet e tyre kërkojnë. Stafi ynë në terren dhe Teknikët janë në dispozicion për të ndihmuar me të në faqen e Kuvendit dhe komisioneve Plant procedura për të siguruar që klientët tanë të gëzojnë një të qetë, Kthejeni–dora Key mbi pajisjet tona.

fabrikë

Customer vizituar

prapa
më i lartë
afër