EN

Gjithmonë aty për ju

RAST

shtëpi / RAST

3 vendos shkatërrimtar bimore në Kenia

kohë: 2018-11-12

3 vendos shkatërrimtar bimore në Kenia

Konsumatori është një ndërmarrje e njohur në lokale, angazhuar në gurore, ndërtimin e rrugëve, pasurive të patundshme dhe të biznesit të tjera. Pasi vizitoi fabrikën tonë, konfirmuar cilësinë e produkteve tona dhe të shërbimit, konsumatori të blerë fabrikën e tij polic parë guri në 2012. Bimore polic funksionon shumë mirë, dhe krijon vlera të mëdha për konsumatorin. Së bashku me kërkesën më të madhe dhe aftësinë, konsumatori ka blerë një fabrikë dërrmuese në 2015.
Për shkak të aksioneve të madhe për 6-10mm materiale , konsumatori ka blerë një tjetër rërë bërë bimore në 2017 nga ne.  Për shkak të shërbimit tonë të mirë dhe të çmimeve konkurruese, konsumatori ka blerë një platformë shpimi të tipit servil nëpërmjet nesh në 2018. 

prapa
më i lartë
afër